Ifjúsági pályázati eredmények

2019. május 11. 17:27 | behir

Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Közművelődési, Ifjúsági, Oktatási és Sportbizottsága döntött a 2019. évi ifjúsági pályázatok elbírálásáról.

 

A beérkezett pályázatokat a Békéscsabai Ifjúsági Kerekasztal - mint érdekképviseleti informális szervezet - előzetesen véleményezte.

 

A felhívásra a beadási határidőig 49 db pályázatot nyújtottak be. A pályázók Békéscsabán működő általános iskolai, középiskolai diákönkormányzatok, és kollégiumi diákönkormányzatok, Békéscsaba Megyei Jogú Város területén működő gyermek- és ifjúsági szervezetek, ifjúsági korosztállyal foglalkozó önszerveződő közösségek, civil szervezetek voltak.

 

Nem részesült támogatásban:

  • tanulmányi kirándulás és iskolai szakkör,
  • nyereségorientált rendezvény,
  • a 2017-ben és 2018-ban nyert támogatással el nem számolt pályázó,
  • szakmailag nem megalapozott, illetve a hiányos pályázatok.

 

A támogatás kizárólag táborok esetében használható fel élelmiszer- és italvásárlás, étel-, italfogyasztás és vendéglátás kifizetésére.

 

A pályázati eredményekre vonatkozóan részletes információ a www.bekescsaba.hu honlap Pályázatok menüpontjában, az Ifjúsági pályázatok oldalról tölthető le.

 

A 2019. évi ifjúsági pályázatok címen beérkezett alapítványi pályázók részére, a KIOS Bizottság által javasolt támogatások a 2019. május 16-ai közgyűlésen kerülnek jóváhagyásra.

 

FEL