Idén is kapnak csomagot a kondorosi gyerekek

2022. december 17. 16:49 | Vári Bianka

A korábbi évek hagyományait folytatva, karácsony közeledtével a város önkormányzata az idei esztendőben is próbál örömet szerezni, és megajándékozni a a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő kondorosi gyermekeket.

Ribárszki Péter polgármester közösségi oldalán számolt be arról, hogy idén is karácsonyi csomaggal kedveskednek a település egyes gyermekeinek. Mint fogalmazott, a képviselőtestületi döntés értelmében 39 kiskorú gyermek részére állítottak össze és adtak át, egyenként tízezer forint értékű, édességekből összeállított karácsonyi csomagot.
 
– Bízunk benne, hogy ajándékunkkal valamenyi gyermeknek sikerült mosolyt csalni az arcára, ezzel is még szebbé, meghittebbé téve a karácsonyt – írta a polgármester.
 
Forrás: FB/Ribárszki Péter

További programok »

Életmód

Hódít a halk, sikkes, minőségi egyszerűség a divatban

A divat folyamatosan változik, szinte lehetetlen tartani a lépést ezen a területen. Több kutatómunka, tanulmány és beszélgetés juttatott el arra a gondolatra, hogy az öltözködésben a legfontosabb érték a fenntarthatóság. Az elmúlt évtizedben nőtt a tudatos vásárlás: aki eddig akár 6-7 ruhadarabot is megvásárolt, az mára legfeljebb 3-4 jobb minőségű alapdarabot tart a szekrényben.
2024. február 25. 19:00
FEL