I. Kockanapok Kiállítás és Játszóház Békéscsabán

2019. október 5. - 2019. október 6. 18:00
Helyszín: Csabagyöngye Békéscsaba Széchenyi u. 4.

Kockanapok - ezen a névvel rendezik meg különleges LEGO® építmények első kiállítását Békéscsabán. A színes építőkockák rajongóit, legyek kicsik vagy épp nagyok, izgalmas látnivalók sokasága várja majd ezen a szép őszi hétvégén a Csabagyöngyében.

 

Első alkalommal érkezik Békéscsabára a Kockanapok LEGO® építmények kiállítása és játszóház. Ez lesz a rendezvénysorozat eddigi legnagyobb kiállítása, ahol több, mint 1.500.000 kockából láthatnak fiatalok és idősebbek rengeteg egyedi építményt és különleges gyári készletet. A változatos témákban mindenki találhat magának kedvencet, hiszen a Gyűrűk urától kezdve, Csillagok háborújáig, Disneylandi vidámparktól, a járműcsodákig minden megtalálható lesz. Itt kerül bemutatásra első alkalommal a Kockanapok óriás városa, saját repülőtérrel hegyekkel és vasútállomással!

Magyarországon egyedülálló kreatív foglalkoztató és játszóházban játszhatnak a Kockanapok rendezvényen résztvevők. A különböző méretű mozaiképítések mellett lehetőség van egyedi tervezésű építmények összerakására is. A fiatalabb korosztálynak pedig óriás játszószőnyegen, Duplo® építéssel van lehetőségük szüleikkel együtt minőségi időtöltésre.

Nyitvatartás: szombat-vasárnap 9.00-18.00-ig
Jegyárak: gyermek, felnőtt: 1000 ft
2 éves korig a belépés ingyenes!

További információk itt.

További programok »

Programajánló

Különleges ijászverseny a Gyulai Várnál

"Ki lesz a Gyulai Vár bajnoka? " címmel egyedülálló íjászversenyt szervez a Kerecsényi László Íjász Egyesület július 11-én. A csapatversenyben a gyulai vár fokáról kell célba találniuk az íjászoknak
2020. július 8. 00:00
FEL