LEGO kiállítás érkezik Gyulára

2019. április 23. 16:42 | behir

A művelődési központban az installáció felállítása mellett a Kohán Képtár lesz a fő helyszíne a május 1-26. között díjtalanul megtekinthető kiállításnak.

A LEGO kiállítás május 1-26. között hétköznapokon 9-17, hétvégenként 10-18 óra között lesz megtekinthető. A tárlat különlegessége, hogy nem csak nagyméretű terepasztalokat és figurákat láthatnak majd az érdeklődők, de három témában (LEGO Duplo, LEGO Friends, LEGO Classic) innovációs foglalkozásokkal is találkozhatnak.

A Kohán Képtár a fenti időszakban kizárólag a LEGO kiállításnak ad helyet; a Gyulaváriban született Kossuth-díjas festőművész, Kohán György alkotásai nem lesznek láthatók. Emiatt a kiállítóhelyek megtekintését lehetővé tevő két csomag összetétele is megváltozik.

A fenti változások az április 25-május 31. közötti időszakra érvényesek, a jegycsomag új összetételéről az Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Nonprofit Kft-nél lehet érdeklődni.

 

Forrás: Erkel Ferenc Kulturális Központ és Múzeum Nonprofit Kft.

További programok »

Gyula

Átadták a gyulai Almásy-kastély Stefánia-szárnyát

Magyarország nem létezhet sikeres helyi erőközpontok nélkül, a kastélyok és várak megőrzése része kell, hogy legyen a közös nemzeti minimumnak - mondta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára a gyulai Almásy-kastély Stefánia-szárnyának átadóján szerdán.
2021. október 14. 13:39
FEL