Humda Junior Gokart Challenge road show Békéscsabán szeptember 20-25-én

2021. szeptember 19. 11:27 | behir

Országos autó-motorsport tehetségkutató programsorozat indult 6-14 évesek számára. A road show most Békéscsabára érkezik, szeptember 20-24-ig, hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között a Szent István téren, szeptember 25-én, szombaton 10-18 óráig pedig a csabai repülőtéren várják az érdeklődőket.

A HUMDA Junior Gokart Challenge 2021-es rendezvénysorozatában kiemelt szerepet kap az elektromobilitás, a gyerekek hibrid és elektromos technológiákkal való megismertetése, a közlekedésbiztonsági és környezetvédelmi képzés. Minden helyszínen, így Békéscsabán is egy hetet tölt a program, amely szimulátoros tehetségkutató időméréssel veszi kezdetét a hétköznapokon. A legjobb időt futó versenyzők lehetőséget kapnak, hogy valódi elektromos gokartokon bizonyítsák a tudásukat a hétvégi programon.

A szombati Családi Show-t további programok, kiállítások, előadások színesítik a repülőtéren: autó- és motorversenyzői dedikálás, interaktív közlekedési élményprogramok, Fit4Race képességfejlesztés, versenyautók, versenygokartok és még sok más jármű, kicsiknek és nagyoknak.

Előzetes regisztráció nem szükséges. A részvételhez a gyermekek számára szülő által aláírt felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése szükséges. A rendezvény ingyenesen, védettségi igazolvánnyal látogatható. A 18 év alattiak is csak védettségi igazolvánnyal, vagy védett személy felügyelete mellett vehetnek részt.

További programok »

FEL