Hírek Békés megyéből

Lopással gyanúsítható férfiakat állítottak elő a rendőrök Battonyán és Füzesgyarmaton. Elhagyott bankkártyát juttattak vissza a tulajdonosának a helyi rendőrőrs rendőrei Mezőberényben.

Battonyán, a Hősök terén 2018. február 28-án elfogtak a rendőrök egy férfit, aki a gyanú szerint korábban testvérével edényeket és egyéb dolgokat lopott egy battonyai házból. A 30 éves férfit a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság Battonyai Rendőrőrsén gyanúsítottként hallgatták ki.

Állatgyógyszert lopott egy férfi 2018. február 27-én este egy füzesgyarmati sertéstelepről. A telep egyik vezetője másnap reggel vette észre, hogy lábnyomok vezetnek az ott álló épülethez és egy kerékpár van a kerítésnél. A rendőrök előállították a kerékpár tulajdonosát, aki a sertéstelep egyik dolgozója. A férfi elismerte, hogy előző nap munkaidő után visszament a munkahelyére és ellopott két liter állatgyógyszert. A Szeghalmi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellene.

Mezőberényben, az egyik áruház parkolójában 2018. február 26-án egy férfi talált egy bankkártyát. Kereste a tulajdonosát, de nem sikerült megtalálnia, ezért bevitte a kártyát a helyi rendőrőrsre. A rendőrök visszajuttatták annak a férfinak, aki elhagyta.

 

Forrás: police.hu

Megosztás:

Címke: , ,