Híradó 2017.09.04.

Három szegedi férfi előzetes letartóztatását kezdeményezte a Gyulai Járási és Nyomozó Ügyészség vagyoni haszonszerzés, illetve embercsempészés bűntette miatt. ( 0:44 )

Több mint 800 millió forint nyert iparterületek kialakítására Békéscsaba. A Városfejlesztési Kft. sikeres pályázatának köszönhetően két helyszínen, összesen 20 hektáron teremtik meg a lehetőséget arra, hogy új vállalkozások érkezzenek a megyébe és újabb munkahelyek jöjjenek létre. ( 2:11 )

Nemzetiségi ételek, kézműves termékek és hagyományőrző programok töltötték meg szombaton Békéscsaba főterét. A Békés Megyei Önkormányzat második alkalommal rendezte meg a Megyenapot, amely a helyi értékekre és hagyományokra hívta fel a figyelmet. ( 4:26 )

Kulisszatitkok, ízelítő az új évadból, és zenés produkciók – ezekkel várta a Békéscsabai Jókai Színház a közönséget a nyilvános évadindítón. ( 6:56 )

A sírásók nehéz, ugyanakkor pontosságot és empátiát igénylő fizikai munkáját szeretné szélesebb körben megismertetni a szakma a már második alkalommal megrendezett Országos Sírásóversennyel. ( 9:20 )

Jótékony célú, játékos sportfogadás is helyet kapott Békésen, a 19. Madzagfalvi Napok programjában. A téteket ezúttal libákra kellett megtenni, a befolyt összeg pedig a Viharsarki Koraszülöttmentő Alapítványt támogatta. ( 11:19 )

A több mint hat évtizedes hagyományra visszatekintő Viharsarok Kupa a hétvégén ezúttal Békéscsabára érkezett. Az NB I/B-s rajtra készülő békésiek mellett a belgrádi Beovuk, a győri Széchenyi Egyetem és az oroszlányi együttes vett részt a két napos tornán. ( 13:37 )

Váratlan, 3-0-s vereséget szenvedett a Békéscsaba 1912 Előre együttese a Zalaegerszegtől a labdarúgó Merkantil Bank Liga 7. fordulójában. A lila-fehérek az első félidőben kétgólos hátrányba kerültek, amit a fordulás után sem sikerült ledolgozni, sőt, még nagyobb is lehetett volna a két csapat közti különbség. ( 15:52 )

Megosztás:

Címke: , ,