Hétfőn is várja a látogatókat a Parkerdei élmény túraprogram Szarvason

2021. május 23. 08:15 | behir

A Parkerdei élmény túraprogram egy meditációs tér korhű épülettel, interaktív kiállítással, Ökojátékparkkal, Bibliai-, fűszer és gyógynövénykerttel. Az első túrát szombaton tartották, a következő csoport pedig hétfőn 13-órakor indul. Jelentkezni legkésőbb a túra kezdete előtt egy órával lehet.

Az interaktív csoportos túra a Szarvasi Arborétum új, Parkerdei élmények helyszínére vezet.

A túra kezdő időpontja: 2021. május 22. 11 óra és május 24. , hétfő, 13 óra
A túra időtartama: 3 óra
A túra indulási helyszíne: Szarvasi Arborétum főbejárata
A túra minimum 10 fő részvétele esetén indul. A szervezők családokat, egyéni látogatókat, gyermekeket, és nagyszülőket is várnak.

A túra leírása: Gyalogosan, csoportos szakvezetéssel juthat el a főbejárattól a Parkerdei élmények helyszínére, ahol megtekintheti az interaktív, bibliai eseményeket bemutató Meditációs teret, valamint a korhű eszközöket és játékokat bemutató kiállítást. Ezt követően bemutatják a Bibliai -, fűszer és gyógynövénykert rendkívül változatos gyógyhatású gyógy-, és fűszernövényeit. Az Ökojátékpark a vizi-, gyepi-, erdei élővilág megismerése mellett a gyermekek számára izgalmas szabad játéktér. A túra ideje alatt lehetőség van játékra, pihenésre, feltöltődésre is. A túra végén a vezető a csoportot az indulási helyszínhez vezeti vissza.

A túra ára: 2500,-Ft/fő arborétumi belépőjegy vásárlása nélkül, vagy 1500,-Ft/fő arborétumi belépőjegy vásárlása mellett.

A túrán részt vehet bárki, aki a megadott elérhetőségen bejelentkezik a túra napján a kezdő időpont előtt 1 órával.

Bejelentkezés Kugyeláné Décsei Mónika túravezetőnél a +36 30 9530 580 telefonszámon.

Az esemény Facebook eseménye itt található, további információ pedig itt.

További programok »

FEL