Herczeg Tamás: Őszinte tisztelettel köszönjük a pedagógusok munkáját!

2021. június 6. 12:50 | behir.hu

Az országgyűlési képviselő a pedagógusnap alkalmával írt köszöntőt közösségi oldalán.

 

– Június első vasárnapja már 69 éve a pedagógusok ünnepe. Őszinte tisztelettel köszönjük a pedagógusoknak, hogy ebben a – mindannyiunk számára – kihívásokkal teli időszakban alkalmazkodtak a megváltozott körülményekhez és hosszú ideig személyes találkozás nélkül igyekeztek nevelni, oktatni növendékeiket, tartani a kapcsolatot az osztályokkal, a szülőkkel – írta közösségi oldalán Herczeg Tamás országgyűlési képviselő. Hangsúlyozta, hogy szükség van arra, hogy időnként felhívjuk a figyelmet ennek a hivatásnak a fontosságára, és köszönetet mondjunk az oktató és nevelő tevékenységet végzők felelősséggel teli munkájáért.

A képviselő kiemelte: ezért ünnepeljük évről évre a pedagógusnapot, hiszen ők azok, akik minden nap azon dolgoznak, hogy tudásukat a következő generációnak átadják.

– Mindannyiunk életében vannak olyan pedagógusok, akikre évtizedek távlatából is hálával és szeretettel gondolunk. Nemcsak tudásuk, hanem emberi, érzelmi értékeik is felejthetetlenné teszik őket. A pedagógusok munkája nagyon értékes az egész társadalom számára. Kívánok jókedvet és örömöt hivatásukhoz, és sok erőt, hitet a következő tanévre! – zárta köszöntőjét Herczeg Tamás.

Forrás: FB/Herczeg Tamás

További programok »

Békéscsaba

Régi képek Méhkerékről

A Régi képek Méhkerékről / Imagini vechi din satul Micherechi című kötetet szerdán délután a Békés Megyei Könyvtárban rendezett, kiállításmegnyitóval egybekötött eseményen mutatták be. A rendezvényen a különleges kiadvány egyik szerzője, a 93 éves Bihari Mihály is tiszteletét tette.
2022. május 18. 19:03
FEL