Hazaérkezett Szarvas Andrea, a Miss World Hungary idei győztese

Vésztőre, azaz hazaérkezett Magyarország szépe. Szarvas Andreát, a Miss World Hungary 2018 győztesét Vésztőn különlegese fogadtatásban részesítették a helyiek. Több százan gyűltek össze a városháza előtt, hogy személyesen is gratuláljanak a szépségkirálynőnek.

 

 

Szarvas Andrea lovashintón érkezett Vésztő főterére. A szépségkirálynőt több százan köszöntötték szülővárosában.

 

 

 

A fiatal lány meghatódva, könnyeivel küszködve köszönte meg a helybélieknek, hogy támogatták és segítették őt a szépségverseny ideje alatt.

– Mindig kaptam az információkat arról, hogy mellettem vagytok. Nélkületek nem ment volna, ebben biztos vagyok. Ez a két hét nagyon kemény volt, sokszor azt éreztem, hogy összeesek és feladom, mert reggeltől hajnal kettőig folyamatos programokon vettük részt.  Sokszor úgy aludtam el, hogy az üzeneteiteket olvasgattam, ez adta nekem az erőt, a kitartást, hogy ne adjam fel – fogalmazott Szarvas Andrea.

A vésztői zumba csoport, melynek Andi is tagja, egy meglepetés produkcióval is készült a lány fogadására, majd ezt követően a szépségkirálynő egy százszeletes tortát is kapott 20. születésnapjára, melyet nemrégiben ünnepelt.

 

 

 

Magyarország szépének édesanyja, Szarvasné Tóth Andrea elmondta, hogy lánya tudatosan, hosszú ideje készült a versenyre. Hozzátette: a család mindenben támogatta és bíztak abban, hogy Andi egyszer szépségkirálynő lesz.  A szülők aggódva azt is elárulták: természetesen féltik lányukat, de ennek ellenére nagyon örülnek, hiszen egy több éves folyamatnak most végre meg lett a gyümölcse.

Andinak 16 éves korában volt az első versenye az Békéscsabán, ahol második helyezést ért el, azt követően bejutott a Békés Megye Szépe versenyre. Itt szintén a dobogó második fokára állt, tavaly decemberben pedig Szegeden voltunk egy versenyen, ahol harmadik helyezést ért el. Ezek után úgy gondoltuk, hogy megpróbál egy nagyobb versenyt, mindent vagy semmi alapon, úgyhogy nagyon örülök, hogy biztattam, hogy menjen el és próbálja ki magát – árulta el a szépségkirálynő édesanyja.

 

 

Molnár Sándor, Vésztő város polgármestere köszöntőbeszédében hangsúlyozta: egy kis városból is valóra lehet váltani a legnagyobb álmokat.

– Nagy öröm lenne bármely településnek, ha egy ilyen kitüntető címet nyerne el egy lakója. Büszkeség ez nekünk is, hiszen ez is bizonyítja, hogy vidékről, egy kisvárosból is bárkinek lehetősége van eljutni bárhová és valóra váltani legnagyobb álmait, amelyekre mindenki büszke lehet – emelte ki a városvezető.

 

 

A szépségkirálynő a korona mellett a legszebb mosoly díját is elhozta, és a közönség díjat is ő kapta, decemberben pedig Kínába utazhat a nemzetközi megmérettetésre, ahova nem kell egyedül mennie, hiszen a városvezetés ajándékként egy kísérőnek  kifizette az utat.

Megosztás:

Címke: , , , ,