Három pozitív koronavírus-teszt - halasztást kért a Békési FKC

2021. február 20. 10:40 | Papp Ádám Sándor

A férfi kézilabda NB I/B Keleti csoportjában szereplő Békési FKC a február 20-án, szombaton esedékes Pick Szeged U22 elleni bajnoki mérkőzés halasztását kérte a szövetségtől, illetve ellenfelétől a koronavírus miatt.

A február 13-ai Balassagyarmat ellen aratott háromgólos győzelem után gőzerővel készült a békési együttes a Szeged elleni rangadóra. A klub hivatalos oldalán közölte, hogy a vezetőség halasztást kért a Pick Szegedtől és az MKSZ-től, mert a felnőtt együttes három tagja pozitív koronavírus-tesztet produkált.

– Szerdán egy játékosunk megfázást jelentett a vezetőség felé, rögtön a teljes felnőtt csapat és a stáb tagok is tesztelésen vettek részt. Sajnos három főnél lett pozitív az eredmény, így a közös edzéseket azonnal berekesztettük. A Pick Szeged U22-es csapata ellen léptek volna pályára vasárnap a srácok, azonban a tesztelést meg kell még ismételni, így a Pick Szegedet megkeresve, ellenfelünk elfogadta a mérkőzés elhalasztását. Ezt követően egyeztettünk a halasztásról a szövetséggel, akik szintén jóváhagyták a kérelmünket – részletezik közleményükben.

A felek megegyeztek a mérkőzés pótlásának új időpontjáról, amelyet a tervek szerint május 6-án, csütörtökön 18 óra játszanak le Békésen.

 

További programok »

FEL