Három baleset, négy könnyű és két súlyos sérült

2021. május 16. 10:14 | behir.hu

Baleset Gyomaendrődön, Békéscsabán és Szeghalmon.

Békés megyében május 15-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre - írja a police.hu.

Gyomaendrődön, a Selyem út és a Blaha Lujza utca kereszteződésében 11 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget és elütött egy kerékpáros nőt, aki elesett és könnyebben megsérült.

Békéscsaba külterületén 14 óra után néhány perccel egy motorkerékpárral közlekedő férfi hátulról nekihajtott egy személyautónak. A balesetben a férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Mint ahogyan arról korábban beszámoltunk, a 47-es számú főúton, Szeghalom külterületén 19 óra 45 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben ketten könnyebben, ketten pedig súlyosan megsérültek.

 

További programok »

Itthon

A fiatalok jövője az agráriumban van?

Ma az agrártechnikumok és -szakképző iskolák kiszámítható életpályát kínálnak, XXI. századi körülmények között XXI. századi tudást biztosítanak. A fiatalok a szakmájuk mestereivé válhatnak, továbbtanulhatnak, majd így a munka világában is sikeresen megállhatják a helyüket - mondta Nagy István agrárminiszter egy hétvégi díjátadó ünnepségen.
06:24
FEL