Három baleset és két ittas sofőr miatt intézkedtek a megyei rendőrök hétfőn

2021. június 22. 10:05 | behir.hu

Orosházán, Körösladányban és Gyulán baleset, Békéscsabán és Békésen ittas járművezetés gyanúja miatt volt dolguk a rendőröknek június 21-én.

Orosházán, a Lehel utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében 8 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinak és nekiütközött. A balesetben az utóbbi jármű vezetője könnyebben megsérült – számolt be róla a rendőrség.

Körösladányban, a Széchenyi utca és a Vécsey utca találkozásánál 16 óra 15 perc körül egy kerékpáros fiatal összeütközött egy személyautóval. A biciklis elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Negyed órával később Gyulán, a Széchenyi utca és a Sirály utca kereszteződésében egy személygépkocsi lesodródott az útról és egy másik autóval érintőlegesen ütközött, majd egy fának csapódott. A mentők az autóst, akinél felmerült az ittasság gyanúja, súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök június 21-én 12 óra előtt néhány perccel Békéscsaba közelében. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Ezután 20 óra 15 perc körül Békésen, a Csíkos utcában ellenőriztek a rendőrjárőrök szintén egy autóst. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív. A rendőrök mindkét esetben büntetőfeljelentést tettek a járművezetők ellen és elvették a jogosítványokat.

További programok »

Gyula

Átadták a gyulai Almásy-kastély Stefánia-szárnyát

Magyarország nem létezhet sikeres helyi erőközpontok nélkül, a kastélyok és várak megőrzése része kell, hogy legyen a közös nemzeti minimumnak - mondta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára a gyulai Almásy-kastély Stefánia-szárnyának átadóján szerdán.
2021. október 14. 13:39
FEL