Harmadszor bajnok a Méhkerék

2016. május 9. 15:29 | behir.hu

A méhkeréki együttes a megye I. osztályú bajnokság 25. fordulójának rangadóján idegenben 5-1-re győzte le a Vésztőt, így már öt fordulóval a vége előtt ünnepelhetett.

A méhkeréki fiúk nem bízták a véletlenre a dolgot, félidőben már 3-0-ra vezettek, majd a végén magabiztosan 5-1- re verték riválisukat. A határmenti település csapata harmadszor lett bajnok, legutóbb 2013-ban gyűjtötte be az elsőséget. Összességében óriási magabiztossággal nyerték meg a bajnoki versenyfutást, hiszen a 25. fordulót követően mindössze két döntetlen csúfítja a mérleget huszonegy siker mellett.

Az együttes a legkevesebb gólt (18) kapta a ligában, míg a támadójáték is az élmezőnyben van, csak a Szarvas lőtt több gólt a bajnokcsapatnál. A hátralévő öt fordulóban a csapat támadója, Sztojka Ádám még a gólkirályi címet is begyűjtheti. Jelenleg 22 találattal vezeti az ide vonatkozó rangsort.

És a gárda a hírek szerint nem ereszt le a bajnoki ünneplés után sem, hiszen a szezon végén jön az osztályozó és megcélozzák az NB III-at is!

FEL