Hangulatjelentés a magyar-német meccs csabai szurkolóitól

2024. június 19. 20:35 | Fajó Attila

A futball olyan játék, amit 22-en játszanak 90 percen át, és a végén mindig a németek nyernek – mondta a híres angol futballista, Gary Lineker. Sajnos ez szerda este sem volt másképp a magyar válogatott soron következő Európa-banoki csoportmérkőzésén sem.

A június 14-én kezdődött labdarúgó torna nem indult túl jól a nemzeti tizenegynek. Svájc 3-1 arányban mért vereséget Magyarországra és a soron következő csoportmérkőzésünk a németek ellen sem kecsegtetett túl sok jóval. A Csabagyöngye Kulturális Központban szép számban összegyűlt szurkolói had követte nyomon a mérközést a nagy kivetítőn.

- Az esemény aktualitása, közösségépítő ereje kihagyhatatlan alkalmat ad az Agóra számára, hogy megszólítsa a lakosságot és a közösség élményét biztosítsa a résztvevők számára - mondta el Forczek Győző, a Csabagyöngye igazgatóhelyettese. 

- Kihozzuk döntetlenre, szerintem van annyi a fiúkban - nyilatkozta bizakodóan egy lelkes hazai színekben pompázó szurkoló.  

A félidei szünetben a Kupak Sörözőbe is átpillantottunk, megmártózni az ottani hangulatban. Itt többen voltak, a teraszok csúrig töltődtek emberekkel. Osgyán Zsombort kérdezve kiváló elemzést hallgathattunk meg a magyar csapat játékáról.

-  Sokat javult a játékunk, én látok fejlődést a fiúkon, bízok nagyon a győzelemben, de legalábbis a döntetlenben - fejezte ki magát diplomatikusan a csabai legény. 

- Nekem amúgy jóga órán kéne lennem, de itt ragadtam - mondja el egy bájos teremtés, Fábián Annamária, aki hűségesen hordta a söröket a társaság férfi tagjainak, majd kultuszminisztereket megszégyenítő természeteséggel nyilatkozott a sportesemény közösségszervező erejéről. 

Na és persze a végeredmény: 2-0, a németeknek. Ejj-ejj...

Galéria

További programok »

Itthon

FEL