Hamis jogsi, baleset és eltűnt lány miatt intézkedtek a rendőrök szombaton

2019. január 27. 09:34 | behir

Békéscsaba külterületén balesetnél helyszíneltek, Mezőhegyes közelében közokirat-hamisítás gyanúja miatt intézkedtek, Szarvason pedig eltűnt lányt találtak meg a rendőrök.

Békés megyében január 26-án egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsaba külterületén, 20 óra 30 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik autó utasa könnyebben megsérült – olvasható a rendőrség hivatalos honlapján, a police.hu-n.

Mezőhegyes közelében 15 óra 45 perc körül a rendőrök megállítottak egy személygépkocsit. Az ellenőrzéskor a jármű vezetője egy hamis, ukrán vezetői engedélyt adott át. Ezért az 56 éves ukrán-magyar kettős állampolgárságú férfit a rendőrjárőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók közokirat-hamisítás gyanúja miatt kihallgatták.

Szarvason 17 óra után néhány perccel a rendőrjárőrök megtaláltak egy dévaványai lányt, akinek a Szarvasi Rendőrkapitányság eltűnés miatt rendelte el a körözését. A 17 éves lányt a rendőrök visszavitték abba a dévaványai gyermekotthonba, ahol él.

További programok »

FEL