Halálos közlekedési baleset történt Mezőberény és Békéscsaba között – galériával

2022. november 18. 11:19 | Szabó Judit

Halálos közúti közlekedési baleset történt november 18-án reggel, a 47-es főúton a Békéscsaba és Mezőberény közötti útszakaszon. A balesetben a vétlen autós vesztette életét.

Pénteken, a kora reggeli órákban összeütközött két személygépkocsi és egy mezőgazdasági jármű, ahol az egyik autó vezetője súlyos sérüléseket szenvedett, míg a másik, a vétlen autós életét vesztette.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense dr. Feuerwerker Béla a baleset körülményeiről elmondta, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint az egyik jűrmű vezetője járműoszlopot, tehát több járművet előzött, áttert a menetirány szerinti bal oldalra, mindezt rossz látási viszonyok között. A szembejövő, szabályosan közlekedő autónak frontálisan nekiütközött. 

A balesetben a baleset okozója súlyos sérüléseket szenvedett, míga vétlen autó sofőrje a helyszínen életét vesztette. A baleset okát, a tragédia körülményeit a Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja. 

Az utat a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták. A kamuti körforgalomnál terelik a forgalmat. 

Galéria

További programok »

Kék hírek

Mától országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség

Mától egy hétig országos ellenőrzést tart az utakon a rendőrség, hogy kiszűrjék az alkohol vagy drog hatása alatt, ittas vagy bódult állapotban volán mögé ülőket - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata a police.hu oldalon.
2024. június 17. 11:02
FEL