Halálos és személyi sérüléssel járó baleset is történt a megye útjain szombaton

2021. június 6. 13:20 | behir.hu

Gyulán egy sarkadi nő lopott egy padon alvó férfitől.

Békés megyében 2021. június 5-én a 44-es számú főút Békéscsaba és Kondoros közötti szakaszán történt halálos közlekedési baleseten kívül még egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Újkígyóson, a Gyulai utca és a Petőfi utca kereszteződésében 13 óra előtt néhány perccel személygépkocsi motorkerékpárossal ütközött. A motor vezetője könnyű sérülést szenvedett.

A Gyulai Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 40 éves sarkadi nőt, mert a gyanú szerint 2021. június 5-én hajnalban Gyulán, az autóbusz-állomáson több dolgot elvett egy padon alvó férfitől. Elvitte a mobiltelefonját, a pénzét, a bankkártyáját és a cipőjét. A rendőrök a pénz kivételével mindent megtaláltak, lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosnak. A nő ellen kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Forrás: police.hu

További programok »

Gyula

Turistacsalogató ökoszállás és zöld szálloda Békés megyében

A Covid-19 kapcsán a járványtudatosság beépült az emberek gondolkozásába, egyre többen kerestek olyan szállásokat, ahol nem jelentett gondot a másoktól való elszigetelődés. A korlátozások feloldása után a magyar turisták többsége belföldi szálláshelyen nyaralt, éppen ezért kerülhettek jobban fókuszba a vidéki vendégházak, ökotanyák – írta meg a Hello Vidék.
2021. július 31. 13:09
FEL