Gyulára figyelt az idegenforgalom

2016. május 25. 09:20 | Fekete Kata

Gyulán rendezték meg az idei első országos Tourinform találkozót, amelyre több, mint 120 Tourinform iroda vezetőit várták. A két napos összejövetelen a résztvevőknek a szakmai prezentációkon túlmenően lehetőségük nyílt szakmai tapasztalataikat megosztani egymással.

Nem véletlenül Gyulán tartották az első országos tourinform találkozót, hiszen az elmúlt évek alatt több mint másfélszeresére nőtt a Gyulán eltöltött vendégéjszakák száma. A szállásadóknak nagy segítség, hogy egyre több turisztikai látványosság várja az ide látogatókat.

A szakmai konferencián Mártonné Máthé Kinga belföldi igazgató átadta a társaság elismerését a hálózatban 5, 10, 15 és 20 éve működő irodák vezetői részére, valamint a Tourinform Szövetséggel közösen gratuláltak a 2015. év díjazottjainak, az Év Tourinformátora díj aranyérmesének, Liptákné Juhász Anikónak Vásárosnaményból és ezüstérmesének, Szabó Renátának Veszprémből, továbbá az Év TDM menedzserének, Máyerné Bocska Ágnesnek Kaposvárról.

A Tourinform szolgálat Magyarországon már több mint 30 éve nyújt hiteles információkat a bel-, illetve külföldi turistáknak, ezzel erősítve biztonságérzetüket az idegen környezetben. Az évente több, mint 1,5 millió vendéget kiszolgáló Tourinform irodák információikkal forgalmat generálnak, ami a vállalkozók bevételeiben realizálódik.

FEL