Gyulán baleset, Sarkadon részeg sofőr miatt intézkedtek a rendőrök

2019. május 7. 09:43 | behir

Gyulán balesetnél helyszíneltek, Sarkadon ittas járművezetés gyanúja miatt, Medgyesegyházán pedig körözés alapján intézkedtek a rendőrök.

Békés megyében május 6-án egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Gyulán, a Vértanúk útján, 15 óra 45 perc körül összeütközött három személygépkocsi. A balesetben ketten könnyebben megsérültek – olvasható a police.hu-n.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. május 6-án 23 óra 30 perc körül Sarkadon, a Pacsirta utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél a szonda pozitív értéket mutatott. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrjárőrök bevonták a férfi jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2019. május 6-án 8 óra 45 perc körül Medgyesegyházán elfogtak egy eleki férfit, aki ellen költségvetési csalás bűntett és hamis magánokirat felhasználás vétség miatt a Gyulai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 43 éves O. Lajost a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, majd átadták a körözését elrendelő bírónak.

További programok »

FEL