Gyulai Vándor: Új, a fürdővároshoz kötődő játékot mutattak be

2023. július 20. 18:38 | Csiffáry Zsuzsanna

Új, Gyulához kötődő játék jelent meg, Gyulai Vándor névvel. Az ötletgazdák abban bíznak, hogy ez az újdonság is hozzájárul Gyula arculatának erősítéséhez.

Csütörtökön Komoróczki Aliz, a Gyulai Turisztikai NKft. ügyvezetője, Hegedűs Éva, ötletgazda, Tatai László, a Vándor kártyát kiadó Digitális Kalamáris tulajdonos-vezetője és Győri Erzsébet Zsada grafikus tartottak tájékoztatót a Kastély Kávézóban. Az apropót az adta, hogy egy új kártyajáték a Gyulai Vándor mától megvásárolható bizonyos üzletekben. 

 

 

– Ezzel a kártyajátékkal a gyermek- és családbarát szolgáltatások bővültek a városban. Egy újabb programlehetőséget tudunk kínálni a számos már meglévő családbarát program mellett. Ezt a kártyát a Tourinform irodában és az Almásy-kastély ajándékboltjában és több más helyen lehet megvásárolni. Ha valaki itt turistáskodik, akár már most játszhat a Gyulai Vándorral. Különleges kézműves ajándéknak is minősül egyben, hiszen egyedi grafikákkal van ellátva ez a játék. A munkatársaimmal reméljük, ha valaki hazaviszi ez rendszeres szereplője lesz a családi összejöveteleknek – fogalmazott Komoróczki Aliz. 

Győri Erzsébet Zsada a behirnek elmondta, hogy 25 nevezetességet jelöltek ki a Tourinform iroda munkatársaival. 

– Végül 16 nevezetesség mellett döntöttünk. Ezután lefotóztuk a munkatársakkal ezeket a köztéri látványosságokat, a képeket én megkaptam. Majd tűfilccel megrajzoltam a kártyákat, amelyeket bescanneltünk, és gépi színezéssel véglegesítettünk a rajzokon. Így küldtük el a nyomdába, Tatai Lászlónak – mondta el Győri Erzsébet Zsada. 

 

További programok »

FEL