Gyula négy arca címmel hirdettek fotópályázatot

2023. január 5. 08:28 | behir.hu

Gyula négy arca címmel hirdetett január 1-től október 31-ig tartó fotópályázatot a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. A megmérettetésre amatőr és profi fotósok munkáit is várják.

Pályázónként maximum 40 darab képet kérnek olyan konstrukcióban, amely megmutatja Gyula városának látnivalóit, természeti környezetét, valamint a belváros bizonyos részleteit mind a négy évszakban, de akár csak egy évszakról is lehet képet küldeni, ha a fotósnak nincs több felvétele.

A látnivalók listájára a gyulai vár, az Almásy-kastély, a Gyulai Várfürdő, valamint a belváros kerültek fel, a természeti környezetről szóló képeknek a Csigakertben, a Göndöcs-kertben, az Élővíz-csatornán, Szanazugban, Városerdőn vagy a Mályvádi erdőben kell készülniük.

A téli képek beküldési határideje február 28., a tavasziaké május 31., a nyáriaké augusztus 31., az őszieké pedig október 31. A felvételeket a fotopalyazat@visitgyula.com címre kell elküldeni.

A nyerteseket a Gyulai Turisztikai Nonprofit Kft. zsűrije választja ki, a győztesek 30 ezer forintot nyerhetnek évszakonként, a képeket pedig közzéteszik a Gyula a történelmi fürdőváros Facebook-oldalon. A zsűri egy 50 ezer forint értékű különdíjat is kioszt annak, aki mind a négy évszakban ugyanazt a helyi látnivalót, ugyanabból a beállításból fotózza le.

A pályázat részletes szabályai a visitgyula.com oldalon olvashatók.

További programok »

Gyula

FEL