Gyopárosfürdő lett az Év Feltörekvő Fürdője

2018. szeptember 5. 11:23 | behir

Az elmúlt hónapokban közel 200 hazai fürdő mérettette meg magát Magyarország legnagyobb fürdőversenyében. Az egyik kategóriának Békés megyei győztese lett.

Az Év Fürdője közönségszavazásnak immár negyedik éve célja, hogy ráirányítsa a nagyközönség figyelmét hazánk mennyiségében és minőségében világviszonylatban is kiemelkedőnek számító termálvízkincsére, az arra épült nagyszerű fürdőkre és magára a fürdőzésre.

A versenyben azok a magyarországi fürdők vettek részt, amelyekben legalább egy medence van, ami nem úszó- vagy tanmedence.

Az Év Fürdője 2018 kategóriában 35 fürdő nevezett, jellemzően olyan helyek, amelyek országosan vagy nemzetközileg ismertek, illetve nagyvárosokban, jelentős turistaforgalommal rendelkező fürdővárosokban található. Az Év Feltörekvő Fürdője 2018 kategóriában már olyan fürdők (összesen 71) nevezhettek, amelyek inkább regionális jelentőségűek, a Helyiek Kedvenc Fürdője 2018 kategóriában (86 fürdő) pedig a kis településeken található, néhány medencével rendelkező helyek jelentkezhettek. 

Idén a középső kategóriában született győztes, hiszen a prímet Orosházán, a Gyopárosfüdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő vitte. Az első kategóriában a mórahalmi, míg a harmadikban a tiszavasvári fürdő nyert. 

"Hatalmas elismerés ez számunkra, a kollégáimmal sokat dolgoztunk ezen az idei főszezonban, hogy az elégedett fürdővendég távozáskor egy szavazattal járuljon hozzá a sikerünkhöz. Gyakorlatilag ez egy reprezentatív felmérés az ide látogató turisták részéről, jó visszajelzés számunkra, melynek eredményeképp jövőre a “nagyok" között fogunk indulni. Az idei évben a kiáramoltatást egy nyereményjátékra építettük, mely végigkíséri a marketingtevékenységünket december közepéig, ezen marketing-mix mentén promótáljuk a fürdőnegyedet és Gyopárosfürdő Gyógy-Park-és Élményfürdőt, mint sokoldalú fürdőkomplexumot” – fogalmazott Kiss László, marketing manager közleményében.

 

Érdekesség, hogy a verseny eredménye szerint Békés megyében továbbra is a Gyulai Várfürdő a legnépszerűbb, a második helyen Gyopárosfürdő, a harmadik helyen a Nagyszénási Parkfürdő áll. A békéscsabai Árpád fürdő a hatodik helyet szerezte meg. 

További információk és részletes eredmények az Év Fürdője szavazás hivatalos honlapján találhatók.

További programok »

Itthon

FEL