Gyalogos-átkelőhelyen ütött el egy 13 éves biciklist egy személyautó

2021. szeptember 22. 12:27 | behir.hu

A baleset körülményeit jelenleg is vizsgálják.

Gyulán, a Béke sugárúton 2021. szeptember 21-én 15 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője elütött egy kerékpárral közlekedő 13 éves lányt, aki egy gyalogos-átkelőhelyen akart áthajtani. A mentők a fiatalt könnyű sérüléssel vitték kórházba.  A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Kondoroson, a Somogyi Béla utcából 2021. szeptember 21-én 16 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök egy kondorosi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nem rendelkezett érvényes vezetői engedéllyel. A Szarvasi Rendőrkapitányság a 37 éves férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2021. szeptember 21-én 10 óra 15 perc körül elfogtak egy 48 éves férfit, aki ellen a Békéscsabai Járásbíróság garázdaság vétség miatt adott ki elfogatóparancsot. A békéscsabai férfit a rendőrök átadták a körözést elrendelő bírónak. 

A lőkösházi vasúti határátkelőhelyen 2021. szeptember 21-én 18 óra 45 perc körül elfogtak a rendőrök egy bolgár férfit. A 40 éves férfi ellen a bolgár hatóságok nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették és értesítették a körözését elrendelő hatóságot.

Forrás: police.hu

További programok »

Gyula

Átadták a gyulai Almásy-kastély Stefánia-szárnyát

Magyarország nem létezhet sikeres helyi erőközpontok nélkül, a kastélyok és várak megőrzése része kell, hogy legyen a közös nemzeti minimumnak - mondta a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára a gyulai Almásy-kastély Stefánia-szárnyának átadóján szerdán.
2021. október 14. 13:39
FEL