Goffry (ex-Nihil): Lelkem darabkái – akusztikus koncert

2020. július 11. 21:00 - 23:00
Helyszín: Csabagyöngye Kultúrális Központ - stég Békéscsaba
2020. július 1. 23:59 | Kovács Andrea

Az egykori Nihil zenekar tagjai Tóth „Goffry” András, a basszusgitáros Prisztavok Tibor és a dobos Mészáros „Leves” Levente 30 év után újra összeálltak. Próbálnak, új számokat írnak, a folytonosság végett a Finis Nihil nevet választották és készülnek a nagy visszatérésre. Előzetesként a zenekar frontembere, Goffry a Lelkem darabkái című akusztikus szólóprogramjával várja az érdeklődőket július 11-én, szombaton este a Csabagyöngye melletti CSAKK Stégen.

Volt egyszer a Nihil zenekar, mely valaha az volt Békéscsabának, Békés megyének, mint a Tankcsapda Debrecennek, a Kispál és a Borz Pécsnek vagy a Quimby Dunaújvárosnak. Az 1989-ben alakult zenekar országos ismertségnek örvendett. 1994-ben azonban a történet véget ért. A Nihil feloszlott, így a megyei kultuszzenekar nem léphetett az említett bandák útjára és nem vált a mainstream részévé. 30 év után a korábbi tagok, a gitáros-énekes Tóth „Goffry” András, a basszusgitáros Prisztavok Tibor és a dobos Mészáros „Leves” Levente újra összeálltak. Próbálnak, új számokat írnak, a folytonosság végett a Finis Nihil nevet választották és készülnek a nagy visszatérésre.
 

Előzetesként a zenekar frontembere, Goffry a Lelkem darabkái című akusztikus szólóprogramjával várja az érdeklődőket július 11-én, szombaton este a Csabagyöngye melletti CSAKK Stégen.

Az est mottója: Továbbra is háttal úszom a divatban – Nosztalgia helyett zene a víz felett

Ezek is érdekelhetik

További programok »

FEL