Fű alatt vitték el a dinnyét

2018. július 27. 09:45 | behir

Háromszor lopott görögdinnyét egy Medgyesegyháza külterületén lévő földről egy nő és egy férfi. A gyümölcsöket lovas kocsira pakolták és lekaszált fűvel takarták be. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság az ügy vizsgálatát befejezte.

Több mázsa dinnyét lopott el élettársával egy férfi egy medgyesegyházi gazdától. Háromszor mentek vissza a földjére 2018. június 26-án és 27-én. A terület körül lévő vadhálót letaposták, majd a nő szedte a dinnyét és adogatta a férfinak, aki lovas kocsira pakolta. A kocsin lekaszált fűvel takarták le a lopott gyümölcsöket és úgy vitték hazáig. Összességében körülbelül 25 mázsa dinnyét hordtak el. A rendőrök azonosították és elfogták őket. A házuk udvarán a dinnye egy részét megtalálták, lefoglalták és visszaadták a termelőnek. A kétegyházi párt a rendőrség lopás vétség elkövetésével gyanúsítja.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat 2018. július 25-én átadta az ügyészségnek.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL