Fröccsöntő a hétvégén is!

2016. július 20. 14:28 | Laczkó Viktória

Javában tart a Csabai nyár egyik legizgalmasabbnak ígérkező fesztiválja, a Fröccsöntő 7. A programok július 18-től 24-ig szórakoztatják a békéscsabai köznséget. 

A zeneművészetet népszerűsítő esemény a hévégére is komoly fellépőket ígér. A Fröccsöntő hétvége első fellépője Szeder lesz, aki 19:30-tól lép színpadra a főtéren. Szeder-Szabó Krisztina könnyed, ám markáns stílusú zenéjéből l a francia sanzon, a jazz és folk stílusjegyek köszönnek vissza. 

A dal- és zeneszerző hölgy után Boggie lép a színpadra 21:30-kor. Csemeri Boglárka 13 éves korában kezdett el zenét tanulni. 2015-ben bejutott a Dal című eurovíziós nemzeti dalválasztó show elődöntőjébe, ahonnan később bejutott a verseny döntőjébe is. Végül megnyerte a válogatót, így képviselhette Magyarországot a Bécsben megrendezett versenyen. Jazzt és világzenét várhatnak tőle. 

Szombat este az Anna and the Barbies, az 5 tagú alternatív rap/rock/pop zenekar zúz majd egyet, a Csaba Rádió bemutatásával. A frontember-énekesnő-rapper Pásztor Anna most is minden bizonnyal meghökkentő külsővel lép fel 20:30-tól a színpadra csapatával.

A hét utolsó napján a gyerekeké a főszerep. A játékos órák 18:00-kor kezdődnek, a Megyeri Kézműves Faluval segít a fiataloknak. 

FEL