Fogyatékkal élőknek kedveskedik szeptember 18-án a Körösvölgyi Állatpark

2019. szeptember 9. 16:44 | behir

Szeptember 18-án fogyatékkal élők napját tartanak a Körösvölgyi Állatparkban, melynek keretében kedvezményes belépési lehetőséggel és látványetetéses programokkal várják a fogyatékkal élő látogatókat és kísérőiket.

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság az esélyegyenlőség jegyében fontosnak találja, hogy ne csak egészséges, hanem mozgásukban, hallásukban, látásukban vagy egyéb képességeikben korlátozott embertársainkhoz is eljuttassa a természetben szerezhető élményeket, a természetvédelem üzenetét.
 
Erre kiváló helyszínt biztosít az igazgatóság Körösvölgyi Állatpark bemutatóhelye Szarvason, ahol akadálymentesített épület, mosdó, kerekesszékkel is könnyedén bejárható állatparki sétány, továbbá látássérülteket segítő audioguide rendszer is rendelkezésre áll.
 
Az állatpark nyitvatartása minden napján kedvezményes belépési lehetőséget biztosít a fogyatékkal élő vendégei és 1 fő kísérő számára, ám szeptember 18-án, 150 Ft-os, jelképes belépőjeggyel tehetnek majd látogatást.
 
Az engedmény mellett ezen a napon látványetetéseket is tartanak az érdeklődő csoportok számára, melyre érdemes előre bejelentkezni. A látványetetések időpontjait a csoportok igényeihez igazítják.
 
Szeretettel várják fogyatékkal élő látogatóikat, családtagjaikat és kísérőiket egy feledhetetlen kirándulásra!

További programok »

FEL