Figyelmetlenség vezetett balesethez Sarkadon, Békésen és Békéscsabán

2022. január 20. 13:36 | behir.hu

Négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre Békés megyéből szerdán.

Sarkadon, a Sarkadkeresztúri út és a Munkácsy Mihály utca kereszteződésében 7 óra 20 perckor egy balra kanyarodó személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autósnak, így összeütköztek. A vétlen járművezető könnyebben megsérült – számolt be róla a rendőrség.

Békésen, a Petőfi Sándor utcán 8 óra után néhány perccel egy elektromos kerékpárral közlekedő férfi figyelmetlenül hajtott le az úttestre, nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak. Az autó elütötte és a 78 éves férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

Békéscsabán, a Kőmíves Kelemen sor és a Lencsési út kereszteződésében 11 óra 15 perc körül szintén egy elektromos kerékpárral közeledő férfi okozott balesetet. Elsőbbségadási kötelezettsége volt, mégsem engedett el egy neki jobbról a Lencsési úton érkező autót. Összeütköztek és a férfi könnyebben megsérült.

Végül 22 óra 20 perckor Békéscsabán, a Bartók Béla út és a Batthyány utca kereszteződésében egy gyalogos nő nem nézett jól körül, úgy lépett le az úttestre és elütötte egy autó. A 85 éves asszonyt a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba.

További programok »

FEL