Figyelmetlenség vezetett balesethez

2022. február 8. 16:18 | behir.hu

Bélmegyer közelében balesetet okozott egy férfi. Személyautójával megcsúszott és összeütközött egy tehergépkocsival. Az autó egyik utasa súlyosan megsérült. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget még 2021. augusztus 27-én 13 óra 15 perc körül Békés megyében. Bélmegyer külterületén egy személygépkocsi vezetője autójával megcsúszott és áttért a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol nekiütközött egy szabályosan közlekedő tehergépkocsinak. A mentők a balesetet okozó autó egyik utasát súlyos sérüléssel vitték kórházba. A Szeghalmi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 45 éves vésztői autós ellen, aki kihallgatásán elismerte, hogy a figyelmetlensége vezetett a balesethez. A rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az illetékes ügyészségre.

Forrás: police.hu

fotó: police.hu

További programok »

Kék hírek

Gyorsított csontritkulás – Ittas sofőr mellé ült be, négy foga bánta

Maradandó fogyatékosságot eredményező ittas állapotban elkövetett járművezetés bűntette miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés és közúti járművezetéstől eltiltás büntetés kiszabására tett indítványt egy 29 éves büntetlen előéletű mezőhegyesi férfival szemben, aki ittasan okozott közlekedési balesetet.
2024. május 27. 09:24
FEL