Figyelmetenségből halálos baleset

2020. március 26. 08:52 | behir

Személygépkocsi ütött el egy gyalogost múlt év nyarán Nagyszénáson. Az autó vezetője későn vette észre az út szélén álló férfit, ezért történt a baleset. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Nagyszénáson halálos közlekedési baleset történt a Bartók Béla utcában 2019. július 29-én 21 óra után, írja a police.hu. Egy személygépkocsi elütött egy gyalogost. A férfi az út szélén, a kerékpárja mellett állt, és a balesetben a helyszínen életét vesztette.

A nyomozás adatai szerint a gyalogos 102 méterről, a jármű sebességét is figyelembe véve féktávolságon kívülről látható volt. A személygépkocsi vezetője azonban, aki a megengedett sebességnél körülbelül 15 km/órával gyorsabban hajtott, későn vette észre őt, ezért ütötte el.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a 23 éves nagyszénási fiatalembert halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait 2020. március 25-én továbbította a Gyulai Járási Ügyészségre.

 

További programok »

Itthon

Forgalomkorlátozások a Szarvasi úton – jó ütemben halad a kerékpárút építése

Békéscsaba önkormányzata a komplex, három fejlesztési elemből álló beruházást a „Békéscsabán, a Szarvasi úton kerékpárút, az Ipari úton és a Tevan Andor utcában gyalog- és kerékpárút, közvilágítás, valamint a Szabolcs utcában kerékpárforgalmi létesítmény létesítése” című, projektben készíti el 930 millió forintos vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével.
19:39
FEL