Figyelmetenségből halálos baleset

2020. március 26. 08:52 | behir

Személygépkocsi ütött el egy gyalogost múlt év nyarán Nagyszénáson. Az autó vezetője későn vette észre az út szélén álló férfit, ezért történt a baleset. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Nagyszénáson halálos közlekedési baleset történt a Bartók Béla utcában 2019. július 29-én 21 óra után, írja a police.hu. Egy személygépkocsi elütött egy gyalogost. A férfi az út szélén, a kerékpárja mellett állt, és a balesetben a helyszínen életét vesztette.

A nyomozás adatai szerint a gyalogos 102 méterről, a jármű sebességét is figyelembe véve féktávolságon kívülről látható volt. A személygépkocsi vezetője azonban, aki a megengedett sebességnél körülbelül 15 km/órával gyorsabban hajtott, későn vette észre őt, ezért ütötte el.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a 23 éves nagyszénási fiatalembert halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait 2020. március 25-én továbbította a Gyulai Járási Ügyészségre.

 

További programok »

Itthon

Palkovics: 75 ezren kapnak nyelvvizsgamentességet és vehetik át diplomájukat

Az innovációs és technológiai miniszter úgy fogalmazott: a gazdaságvédelmi akcióterv egyik nagyon fontos eleme az, hogy ha van munka, akkor minden van. A dolgozók fizetést kapnak, a polgárok fogyasztani tudnak, a cégek bevételhez jutnak és invesztálhatnak. A költségvetés így szintén bevételhez jut, amelyből a koronavírus elleni védekezést is finanszírozzák – hangsúlyozta.
2020. április 7. 15:55
FEL