Fiatalok okozták a tüzet a békési stégen

2022. június 15. 13:00 | behir.hu

Fürdés után egyikük fázott, ezért gyújtott tüzet két fiú egy stégen és a gátoldalban Békésen, a Kettős-Körösnél. Nem esett bajuk, de több mint 250 ezer forint kárt okoztak.

Megrongálódott Békésen, a Kettős-Körös folyón egy stég június 7-én. A Békési Rendőrkapitányság rongálás vétség miatt nyomozást rendelt el, és a rendőrök felderítették a bűncselekményt. A gyanú szerint egy 13 és egy 15 éves fiú követte el a rongálást. Az idősebb fiú kihallgatásán elmondta, hogy fürödtek a folyóban, majd társa fázott, ezért száraz füvet hordott a stégre és öngyújtóval meggyújtotta, ő pedig  a gátoldalban gyújtott tüzet. A stégen vízzel oltották el a lángokat, a gátoldalban pedig széttaposták a parazsat, így szerencsére nem terjedt tovább a tűz, és a fiúk sem sérültek meg. Az önkormányzat által kihelyezett stégben azonban így is több mint 250 ezer forint kár keletkezett.

Fiatalok gyújtottak tüzet Békésen. Fotó: police.hu

További programok »

Kék hírek

Terhes élettársát verte meg a nyílt utcán a gyulai férfi

Garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Gyulai Járási Ügyészség és vádiratában elzárás büntetés kiszabására tett indítványt egy 37 éves büntetett előéletű gyulai férfival szemben, aki a terhes élettársát bántalmazta. 
2023. március 20. 17:15
FEL