Felborult autó és verekedés miatt intézkedtek a rendőrök

2022. augusztus 8. 11:46 | behir.hu

Személygépkocsival felborult egy, a gyanú szerint ittasan vezető férfi Vésztőn, és ketten összeverekedtek egy békéssámsoni büfében – emiatt kellett intézkedniük a Békés megyei rendőröknek augusztus 7-én és 8-án.

Vésztőn, a Kossuth Lajos utcában 3 óra 15 perc körül fának ütközött és felborult egy személygépkocsi – olvasható a rendőrségi tájékoztatóban. A járműben ketten ültek, egyik férfi sem sérült meg, de a vezető, egy 20 éves kevermesi férfi a gyanú szerint ittasan ült volán mögé. Ráadásul az autó sem az övé volt, hanem Elekről, egy kapubejáróból vitte el. A kocsi nem volt bezárva és benne volt az indítókulcs. A kevermesi férfi ellen ittas járművezetés és jármű önkényes elvétele bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is büntetőeljárás indult.

Békéssámsonban, egy büfében augusztus 8-án éjjel fél 1 körül összeverekedett két férfi, a dulakodás közben megrongálták a bejárati ajtót. A verekedésben egyikük súlyosan megsérült. Az Orosházi Rendőrkapitányság a történtek ügyében garázdaság vétség miatt nyomozást rendelt el és a rendőrök mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

További programok »

FEL