Fehér port találtak az autóban

2016. május 14. 09:07 | Fekete Kata

Békés megyében  május 13-án egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök. Gyula belterületén közlekedő gyermekkorú kerékpáros 12 óra 38 perckor forgalmi ok miatt álló személygépkocsinak ütközött. A biciklis elesett és könnyebb sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei május 13-án 16 óra 15 perckor Dobozon, a Nagy utcában közúti ellenőrzés alá vontak egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A jármű átvizsgálásakor 22 gramm fehér színű kábítószergyanús fehér port találtak a járőrök. Mivel a fehér por az elvégzett gyorsteszt szerint kábítószernek minősül, ezért a 37 éves geszti sofőrt előállították a rendőrkapitányságra. K. R-t a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a lefoglalt anyagot szakértővel vizsgáltatják meg.                                                                                                                                       

A battonyai közúti határátkelőnél autóbusz utasaként jelentkezett belépésre egy román állampolgár 2016. május 13-án 21 óra 40 perckor. A határrendészek az ellenőrzéskor megállapították, hogy a férfi ellen a moldáv hatóságok elfogató parancsot adtak ki. A 68 éves férfit előállították a határrendészeti kirendeltségre, majd a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei bűnügyi őrizetbe vették.

Forrás: Police.hu

FEL