Február második felében emelik a helyükre a hídgerendákat

2024. január 23. 16:41 | behir.hu

A „Modern Városok Program, Munkácsy Mihály örökségét ápoló és népszerűsítő fejlesztési projekt” keretében valósul meg a József Attila utca és Deák utca közti új híd építése és környezetének felújítása.

A munkákat végző Galéria Invest Kft. az alábbi folyamatokról tájékoztatott:

"Szeretnénk felhívni a lakosság figyelmét, hogy az elzárt felvonulási terület továbbra is építési terület. A kivitelező a cölöpözési munkák elvégzését követően mindkét oldalon a vasbeton szerkezetű hídfőket építi. A hídfőkbe bedolgozott beton szakmailag előírt szilárdulási ideje leteltét követően kerül sor az előre gyártott feszített vasbeton szerkezetű hídgerendák beemelésére. Az említett munkák előreláthatólag a február 19-cel kezdődő héten fognak zajlani. A hídgerendák elhelyezését követően az előre gyártott zsaluhéj elemek beépítését végzi el a kivitelező. A munkák nagy teherbírású autódaruk, trélerek és munkagépek igénybevételével járnak, ezért a híd mindkét oldalán és annak környezetében a jelzett időszakban ideiglenes torlódásokra, forgalmi korlátozásokra lehet számítani.

Kérjük az arra közlekedők türelmét, megértését. Kérjük, hogy a kihelyezett közlekedési táblák jelzései szerint szíveskedjenek közlekedni.

A beruházási projekttel kapcsolatos bejelentések, kérdések, észrevételek e-mailben a bcsvarosfejlesztes@bcsvarosfejlesztes.hu címre, illetve postai úton a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Szent István tér 10. sz. 1. emelet 4. sz. iroda címre küldhetők. (Kérjük, hogy a levélben tett bejelentés esetén ne maradjon el az értesítési cím pontos megjelölése.)"

További programok »

Önkormányzati hírek

Fidesz-KDNP: Megbízható és kiszámítható lett az idei csabai költségvetés

Az év első közgyűlését értékelte a Fidesz-KDNP frakció pénteken. Opauszki Zoltán, a párt békéscsabai szervezetének frakcióvezetője és Nagy Sándor önkormányzati képviselő többek között beszélt a város 2024-es költségvetéséről, a TOP Plusz pályázatokról, valamint az alpolgármester-választás körüli történésekről is.
2024. február 23. 13:50
FEL