Fának csapódott egy autó Békésen, súlyosan sérült a sofőr

2019. január 29. 09:38 | behir

Súlyos sérüléssel járó baleset Békésen, őrizetbe vétel Békéscsabán és közokirat-hamisítás gyanúja miatt történt intézkedés az országhatáron.

Fának ütközött egy személygépkocsi Békésen, a Táncsics utcában január 28-án, 18 óra 40 perckor. A balesetben az autó vezetője súlyosan megsérült.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság január 28-án őrizetbe vett egy békéscsabai férfit, mert elment az édesanyjához annak ellenére, hogy korábban a rendőrség ideiglenes megelőző távoltartó határozatban ezt megtiltotta neki. Az édesanyja nem akarta beengedni, ő mégis bement a házába. Mivel a 49 éves férfi megszegte a határozat szabályait, a rendőrség munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt intézkedtek a határrendészek január 28-án 9 óra 30 perc körül Battonyán, a közúti határátkelőhelyen. Egy belépésre jelentkező bolgár személygépkocsi műszaki adatlapjáról megállapították, hogy hamisítvány. Az autó bolgár állampolgárságú vezetőjét előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene.

 

Forrás: police.hu

További programok »

FEL