Baleset és körözés miatt intézkedtek a rendőrök

2020. április 9. 10:54 | behir

Békéscsabán és Orosházán balesetnél helyszíneltek, Mezőberényben körözés alapján intézkedtek a rendőrök - írja a police.hu.

Békés megyében, április 8-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, az Andrássy úton, 15 óra 45 perc körül elesett egy motorkerékpárral közlekedő férfi. A balesetben a férfi, aki a gyanú szerint ittasan vezetett, nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, míg utasát súlyos sérüléssel vitték kórházba a mentők. Emellett a 26 éves békéscsabai férfi nem rendelkezett a motor vezetéséhez szükséges jogosítvánnyal, és kötelező felelősségbiztosítás sem volt a járművön.

 

Fotó: police.hu

 

A Békéscsabai Rendőrkapitányság ittas járművezetés gyanúja miatt indított büntetőeljárást ellene. Orosházán, a Szentesi úton, egy vasúti átjáróban 17 óra 30 perc körül egy segédmotor-kerékpárral közlekedő fiatal nekiütközött egy félsorompónak. A 17 éves orosházi fiú a balesetben könnyebben megsérült.

Mezőberényben, április 8-án 5 óra 30 perc körül a rendőrök elfogtak egy mezőberényi férfit, akinek a Békési Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás miatt elrendelte a körözését. A 22 éves férfit a rendőrjárőrök előállították a mezőberényi rendőrőrsre, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

 

További programok »

FEL