Ezúttal strandröplabdában remekeltek a Békés megyei rendőrök és tűzoltók

2019. július 17. 14:37 | behir

Békés megyei csapat nyerte a Zánkán megrendezett rendészeti VIII. BM Országos Meghívásos Amatőr Mix Strandröplabda Bajnokságot.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a Veszprémi Rendőr Sportegyesülettel közösen, továbbá a Magyar Rendészeti Sportszövetség és az Országos Rendőr-főkapitányság támogatásával rendezte meg Zánkán, július 12-én az V. Országos Rendőr Pontszerző Mix Strandröplabda Bajnokságot és a VIII. BM Országos Meghívásos Amatőr Mix Strandröplabda Bajnokságot – olvasható a rendőrség hivatalos oldalán.

Az utóbbi, meghívásos versenyen Békés megyéből egy olyan csapat vett részt, amelyet három rendőr és egy tűzoltó alkotott. A Békéscsabai Rendőrkapitányságról Hudák Henrietta r. hadnagy nyomozótiszt, Miskovics Alexandra r. hadnagy, vizsgálótiszt, a Szarvasi Rendőrkapitányságról Pecsenye Rita c. r. főhadnagy, főnyomozó és az Orosházi Katasztrófavédelmi Kirendeltségről Demcsák Dávid tü. hadnagy, főelőadó utazott a Balaton-parti megmérettetésre. A négyes kiválóan teljesített, remek játékukkal megnyerték a VIII. BM Országos Meghívásos Amatőr Mix Strandröplabda Bajnokságot.

További programok »

Sport

MARADJ OTTHON! – Baran Ádám videóüzenete

A koronavírus-járvány megfékezése érdekében csökkenteni kell a személyes találkozókat, vagyis a legjobb megoldás, hogy otthon maradunk. Ennek, a legfontosabb üzenetnek a tolmácsolására kérünk fel Békés megyei közismert embereket. Mai üzenőnk Baran Ádám, a Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE elnöke.
2020. április 4. 08:00
FEL