Ezúttal strandröplabdában remekeltek a Békés megyei rendőrök és tűzoltók

2019. július 17. 14:37 | behir

Békés megyei csapat nyerte a Zánkán megrendezett rendészeti VIII. BM Országos Meghívásos Amatőr Mix Strandröplabda Bajnokságot.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a Veszprémi Rendőr Sportegyesülettel közösen, továbbá a Magyar Rendészeti Sportszövetség és az Országos Rendőr-főkapitányság támogatásával rendezte meg Zánkán, július 12-én az V. Országos Rendőr Pontszerző Mix Strandröplabda Bajnokságot és a VIII. BM Országos Meghívásos Amatőr Mix Strandröplabda Bajnokságot – olvasható a rendőrség hivatalos oldalán.

Az utóbbi, meghívásos versenyen Békés megyéből egy olyan csapat vett részt, amelyet három rendőr és egy tűzoltó alkotott. A Békéscsabai Rendőrkapitányságról Hudák Henrietta r. hadnagy nyomozótiszt, Miskovics Alexandra r. hadnagy, vizsgálótiszt, a Szarvasi Rendőrkapitányságról Pecsenye Rita c. r. főhadnagy, főnyomozó és az Orosházi Katasztrófavédelmi Kirendeltségről Demcsák Dávid tü. hadnagy, főelőadó utazott a Balaton-parti megmérettetésre. A négyes kiválóan teljesített, remek játékukkal megnyerték a VIII. BM Országos Meghívásos Amatőr Mix Strandröplabda Bajnokságot.

További programok »

Sport

A BRSE játékosai vízi edzéseken is készülnek az új idényre

A Swietelsky-Békéscsabai Röplabda SE felnőtt csapatának játékosai pénteken délelőtt rendhagyó módon, az Árpád Gyógy- és Strandfürdő medencéjében edzettek. A tervek szerint a röplabdások heti két alkalommal látogatnak el a fürdőbe a felkészülés ideje alatt, ahol Kovalcsikné Czifrák Tímea gyógytornász vezényletével dolgoznak majd.
2020. augusztus 7. 13:39
FEL