Embercsempészéssel gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök

2020. július 31. 09:33 | behir.hu

Battonyán ellenőriztek a rendőrök egy román autóst, aki a gyanú szerint két pakisztáni és hat indiai férfit akart átvinni Magyarországon – írja a police.hu.

Battonyán, pénteken hajnal 5 óra 25 perc körül megállítottak a rendőrök egy román honosságú személygépkocsit. Az autóban a jármű vezetőjén kívül még nyolc külföldi férfit is találtak. Közülük ketten pakisztáni, hatan pedig indiai állampolgárnak vallották magukat, de egyikük sem tudta hitelt érdemlően igazolni személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon.

A rendőrjárőrök a határsértőket a Battonya Határrendészeti Kirendeltségre vitték. Az embercsempészés bűntett elkövetésével gyanúsítható autót vezető, román állampolgárságú férfit szintén előállították.

 

Forrás: police.hu

További programok »

Kék hírek

Az AnyDesk kockázatai – figyeljen, mert az összes pénzét elveszítheti!

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete újabb AnyDesket felhasználó csaló megkeresésekről kapott bejelentéseket. Békés vármegyében is sokan veszítették már el úgy a pénzüket, hogy idegenek kérésére telepítették ezt az alkalmazást – tájékoztatott a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság .
07:27
FEL