Eltévedt az idős férfi, rendőrök vitték haza

2016. január 15. 09:25 | Fekete Kata

Mozgalmas napja volt csütörtökön a Békés megyei rendőröknek. Baleseteknél helyszíneltek, ittas vezetőt és tolvajt fogtak, illetve egy eltévedt, idős férfit kellett hazavinniük.

 

Gyulán, a Széchenyi utcán csütörtökön reggel elesett és könnyebben megsérült egy kerékpáros.

Mezőhegyesen, a Posta utcában 10 óra körül egy kapubejáróból kitolató teherautó sofőrje nem vette észre a mögötte haladó biciklist és elütötte. Az elsődleges információk alapján a kerékpáros 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Végül mégis súlyos sérülése lett annak a kerékpárosnak, amely Békéscsabán, a Derkovits sor és a József Attila utca kereszteződésében tegnap 11 óra 43 perckor nekiment egy autónak. A biciklis gyanú szerint ittasan közlekedett, nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak. A balesetről képek itt, tudósítás a behir.hu/tv oldalon a január 14-i Híradóban.

A rendőrök január 14-én szabálysértési őrizetbe vettek egy szarvasi férfit. A 19 éves A. M. az egyik szarvasi üzletben öt terméket nem a kosarába tett, hanem a pulóvere alá rejtett, hogy fizetés nélkül elvigye. Azonban a biztonsági őr tetten érte és rendőri intézkedést kért. A Szarvasi Rendőrkapitányság munkatársai a férfit lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei tegnap este Újkígyóson, az Ady Endre utcában igazoltattak egy autót vezető férfit. Az intézkedés során használt alkoholszonda ittasságot jelzett, ezért a körzeti megbízottak a férfit további vizsgálatok elvégzésére előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. Miután újabb két légalkohol mérés is megerősítette a helyszínen kapott eredményt, a rendőrök a 40 éves újkígyósi férfi vezetői engedélyét elvették és járművezetés ittas állapotban vétség gyanúja miatt büntető feljelentést tettek ellene.

Rendőrök vittek haza csütörtök éjszaka egy 71 éves férfit, aki eltévedt. Békéscsaba külterületén egy férfi találkozott vele, ő értesítette az egyenruhásokat. Az idős ember nem sérült meg, orvosi ellátásra nem volt szüksége, de egyedül a hideg időben nem tudott volna eljutni a Murony külterületén lévő tanyájához, ezért a rendőrök hazakísérték.

Forrás: police.hu

FEL