Előzetes regisztráció alapján osztja a zöldhulladék gyűjtőedényeket a DAREH

2020. május 29. 13:12 | behir

A DAREH Bázis Hulladékgazdálkodási Nonprofit Zrt. előzetes időpontfoglalás alapján, június 15-e és 27-e között, mindkét héten hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között, illetve június 27-én szombaton 10 és 18 óra között Békéscsabán, két helyszínen osztja a zöldhulladék gyűjtőedényeket – vagyis a barna kukákat.

Az esetleges torlódás elkerülése, a zökkenőmentes ügyintézés érdekében az edény átvételéhez – a megadott napok valamelyikére – előzetesen időpontot kell foglalni június 1-11. között a www.dareh.hu honlapon.

Gyűjtőedényt csak azok a békéscsabai illetőségű, családi házban élő magánszemélyek igényelhetnek, akik jelenleg zsákban helyezik ki az elszállítandó zöldhulladékot, rendelkeznek érvényes közszolgáltatási szerződéssel és nincs díjhátralékuk. Ez utóbbi tényt az edény átvételekor az utolsó negyedéves számla befizetését igazoló csekkel vagy más módon hitelt érdemlően igazolni kell.

Az előzetesen kiválasztott időpontban és helyszínen érvényes személyi igazolvánnyal, és lakcímkártyával, meghatalmazott esetén írásbeli meghatalmazás birtokában lehet átvenni az edényeket.

A DAREH Bázis Zrt. munkatársai június 15-27. között mindkét héten hétfőtől péntekig 10.00-18.00 óra között, június 27-én szombaton 10.00-18.00 óra között a CsabaParkban (Gyulai út 61/2.), illetve Jaminában a volt Tondach telephelyen (Orosházi út 88.- teherporta) osztják a zöldhulladék gyűjtőedényeket – nyomatékosította közleményében a közszolgáltató.

 

További programok »

FEL