Előre: Példás összefogás

2017. április 13. 18:57 | Kovács Dávid

A csabai klub adománnyal segítette a békéscsabai gyermekosztályt.

A szerdai bajnokit követően az Előre küldöttsége látogatást tett a Békés Megyei Központi Kórház Dr. Réthy Pál Tagkórház és Rendelőintézet Gyermekosztályán, ahol Dr. Baji Sándor osztályvezető főorvos kalauzolásával megtekintette annak működését.

A vizit után Boér Gábor vezetőedző, Juhász György csapatkapitány, Máthé Gábor kapus, valamint Molnár Balázs átnyújtották az adománygyűjtő akcióban eddig összegyűjtött összeget. Az adomány első részeként a lila-fehér csapat és a stáb tagjai, a vezetőség, valamint szurkolóink által, összesen 160 ezer forinttal járultak hozzá az osztály további sikeres működéséhez hozzájárulni.

Dr. Baji Sándor szívből megköszönte az adományt és elmondta, hogy a pénzből olyan eszközöket vásárolnak majd, amelyeket rendszeresen és gyakran szükséges pótolni, hogy a megfelelő minőségű betegellátást biztosítani tudják.

Az adománygyűjtés április 13-án délután, az összevont szülői értekezleten folytatódik, ahol az utánpótlásban dolgozó szakemberek is megteszik felajánlásaikat. Ezzel együtt a SZEOL elleni bajnoki mérkőzés bevételéből származó, belépőjegyenkénti további 100-100 forintos tételeket húsvét után adják át az egyesület képviselői.

További programok »

FEL