Ellopták Viktoriia Oliinyk kerékpárját

2022. december 18. 15:50 | behir.hu

Valószínűleg nem erre a karácsonyi ajándékra számított a BRSE ukrán légiósa.

– A Békéscsabai Röplabda Sportegyesületnél mindig is törekedtünk a környezettudatosságra és az innovációra. 2015-ben akkor még egyedülálló ötlettel rukkoltunk elő, ugyanis azóta minden egyes játékosunk számára biztosítunk „céges" kerékpárt, támogatóink felajánlásának köszönhetően.
Az akció osztatlan sikert aratott, hiszen számos európai sportszervezet elkezdte alkalmazni, az Európai Röplabda-szövetség (CEV) pedig többször is terjedelmes cikkben számolt be a kezdeményezésünkről. Igyekszünk a mindennapokban is tenni a fenntarthatóságért és a környezetünkért, Békéscsaba pedig tökéletes helyszín erre, ugyanis gazdag kerékpárút-hálózat szövi át, amit folyamatosan fejlesztenek – olvasható a csapat közösségi oldalán.

Mint írták, ukrán feladójuk, Viktoriia Oliinyk is rendszeresen kerékpározott az edzésekre, azonban a közelmúltban sajnos ellopták a biciklijét. A BRSE éppen ezért a csapat támogatóinak, szimpatizánsainak segítségét kéri a kerékpár megtalálásában.

Forrás: FB/BRSE

További programok »

Itthon

Fiktív vevőkkel trükköztek a gépjárműalkatrész-kereskedők

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a gépjármű-alkatrészek kereskedelmét ellenőrizve olyan fiktív vásárlókra bukkant, akik adatait csak a számlázás miatt hozták létre. Az ilyen adásvételek azonban az eladók felelősségét is felvetik. A jelenség visszaszorítására a NAV folyamatosan ellenőrzi a gépjármű-alkatrészek nagykereskedelmét.
18:55
FEL