Elindult az Ökumenikus Segélyszervezet adománygyűjtése

2015. november 19. 15:40 | Mikóczy Erika

Idén is stratégiai partnerként segíti a Tesco az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. országos adventi pénzadomány gyűjtését. Az áruházlánc vevői a kasszáknál, valamint online vásárolhatják meg a rászorulókat támogató 250 forintos kuponokat. A vállalat célja, hogy a november 16-án kezdődő és december 31-éig tartó kampány során vásárlói és munkatársai a pénztáraknál megvásárolható kuponokból befolyó adomány segítségével szebbé tegye a nehéz sorsú családok ünnepét, illetve támogassa a szervezet egész éves munkáját. A gyűjtésben fontos szerepe van a kuponokat kínáló kasszásoknak, akik ezekben a hetekben az ország legnagyobb adománygyűjtő csapatává is válnak.

A vásárlók a 2014-es kampány alatt 82 833 750 forint adományt gyűjtöttek össze. A befolyó összeg évről évre jelentősen hozzájárul ahhoz, hogy a segélyszervezet az ünnepeken túl, egész évben tudja segíteni a rászorulókat országos intézményhálózatán keresztül. Az idén 20 éves múltra visszatekintő szeretet.éhség ünnepi összefogás célkitűzéseit összefoglaló mondat az adománykuponokon is szerepel: Ételt az éhezőknek, Otthont az otthontalanoknak, Esélyt az esélyteleneknek. A gyűjtés arca, idén is Kovács Koko István, olimpiai és világbajnok ökölvívó, az Ökumenikus Segélyszervezet jószolgálati nagykövete. 

Az áruházlánc és az Ökumenikus Segélyszervezet együttműködése több éves múltra tekint vissza, a közös adománygyűjtéseket pedig évről évre növekvő eredmények, újabb rekordok jellemzik. A vállalat a segélyszervezet stratégiai partnereként, az adventi kampány mellett, minden tavasszal partnere a Felhőtlen gyermekkor adománygyűjtésének is, amely kifejezetten az ökumenikusok gyermekek felzárkózását segítő munkáját támogatja.

 Az áruházlánc nagyon büszke vásárlóira és kollégáira, hogy támogatásukkal, kitartó és lelkes hozzáállásukkal a 250 forintos kuponok megvásárlásával Magyarország legnagyobb adománygyűjtő csapataként segítenek. Egy kedves szóra, segítségre, vagy a támogatásra ugyanis az év minden napján szükségük van a nehéz helyzetben élőknek.

 

FEL