Elfelejtette, hogy ivott és traktorba ült

2019. november 4. 09:58 | behir

Ittasan vezetett traktort egy férfi Dombiratoson. Kihallgatásán azt mondta: elfelejtette, hogy néhány órával korábban alkoholt fogyasztott, ezért indult el. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Dombiratoson, a Kossuth utcából, szeptember 21-én előállítottak a rendőrök egy traktorral közlekedő férfit. Az intézkedésre azért került sor, mert ittasságot jelzett nála az alkoholszonda. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene - írja a police.hu.

A férfi kihallgatásakor elmondta, hogy 7 óra körül elment egy presszóba, ahol tömény szeszesitalt és sört is ivott. Órákkal később, 11 óra körül felhívta egy nő, hogy traktorral húzzon el egy pótkocsit egy kukoricaföldre. Ő állítása szerint elfelejtette, hogy alkoholt ivott. Elment a traktorért és elindult. A rendőrség a férfi ügyében a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és a járművezetés ittas állapotban vétség miatt indított büntetőeljárás iratait október 30-án továbbította az ügyészségre.

 

További programok »

FEL