Életveszélyes állapotban vitték kórházba a nőt, aki forró vizes aknába esett

2023. augusztus 16. 11:04 | behir.hu

Forró vizes aknába esett egy dolgozó kedden, egy békéscsabai gyárban. A nőt életveszélyes állapotban szállították kórházba, a rendőrség nyomozást indított az ügyben.

Kedden délelőtt forró vizes aknába esett egy dolgozó egy békéscsabai konzervgyárban. Információink szerint a hatvan év körüli nőt súlyos, életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították el a helyszínről. 

Szombati Andrea r. őrnagy, a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője megkeresésünkre megerősítette, hogy az egyik békéscsabai üzemben történt a baleset. Tájékoztatása szerint a mentők életveszélyes állapotban vitték kórházba a nőt. A Békéscsabai Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés bűncselekmény gyanúja miatt rendelt el nyomozást és vizsgálja, hogy pontosan hogyan történhetett a baleset.

Hangai József, az Országos Mentőszolgálat Dél-alföldi Regionális Mentőszervezet regionális kommunikációs munkatársa a behir.hu-nak azt mondta: már a bejelentésgkor sejteni lehetett, hogy súlyos sérülésről van szó, ezért a békéscsabai mentés irányítás kocsit riasztott, valamint indította a szentesi mentő helikoptert is. "Bajtársaim egy nőt súlyos sérülésekkel láttak el, majd a helyszíni ellátást követően légi úton szállították a definitív ellátó helyre" – erősítette meg.

Úgy tudjuk, hogy az eset után az érintett üzemcsarnokban dolgozókat hazaengedték, szerdán pedig nem álltak munkába.

További programok »

Itthon

Megnyitották a 32. Jókai Napokat

A Békéscsabai Szakképzési Centrumhoz tartozó Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégium 32. alkalommal rendezi meg a Jókai Napokat. A 3 napig tartó eseményt április 23-án Szarvas Péter polgármester, míg Bácsfalvi Zoltán festőművész tárlatát Herczeg Tamás országgyűlési képviselő nyitotta meg.
2024. április 23. 20:06
FEL