Elektronikai hulladékot gyűjtenek Mezőberényben

2022. november 20. 11:15 | behir.hu

A november 21-én és 22-én zajló hulladékgyűjtési akció kizárólag mezőberényi lakosok számára szól.

– November 21-22-én 8 és 17 óra között a József Attila utca Békési út felöli végén, a volt vízmű-telepen lehet leadni az eszközöket. Kérem éljenek a lehetőséggel, hogy ne a kiserdőbe, vagy hulladékgyűjtő edények mellé kerüljenek ezek az eszközök! – osztotta meg közösségi oldalán Siklósi István, Mezőberény polgármestere.

A következő hulladékokat veszi át a hulladékhasznosító cég:

- elektromos árammal, akkumulátorral (irodai eszközök, hűtő, fagyasztó, mosógép, porszívó, elektromos konyhai, berendezések, számítógépek, nyomtatók, fénymásolók, telefonok, rádiók, TV, video berendezések, elektromos kerti gépek, barkácsgépek, játékkonzolok...), esetlegesen gázzal (pl: konvektor, bojler, kazán...) működő eszközök

Orvostechnikai eszközök, földfém kábel, ipari alu-kábel, radioaktív berendezések, fénycsövek, toner patron, napelem esetében nem tudják átvenni a hulladékot.

Forrás: FB/Siklósi István

 

További programok »

Itthon

Nem kenyerünk a szemfényvesztés! – látásápolás nyáron

Legyen szó szemcseppekről, vitaminokról, vagy akár napszemüvegekről, a látószervünk a bőrhöz hasonlóan kiemelt és tudatos védelmet igényel. Nyáron intenzíven vigyáznunk kell, amikor a forróság, az UV, a gyakrabban előforduló bulizás, valamint sokaknál a pollen is árt a szemnek.
11:45
FEL