Elballagtak a nyolcadikosok a Lencsési Általános Iskolából

2024. június 22. 11:42 | Fajó Attila

86 végzős, nyolcadik osztályos diák ballagott el szombat délelőtt a békéscsabai Lencsési Általános Iskolából. A nagy melegre való tekintettel kültéri kivetítőn és online közvetítésen is nyomon követhették az eseményeket a rokonok, barátok.

- Ez a legnagyobb iskolai ünnepünk, amely egyben családi ünnep is, hiszen minden tanuló életében jelentős mérföldkőnek számít, mikor búcsút int első iskolájának - mondta el Vida András, az intézmény igazgatója. 

A rokonok, jó barátok, ismerősök önkéntes médiacsapata az esemény minden apró részletét megörökítette okostelefonnal, a ballagó nyolcadikosaink pedig a bébi zsiráfok bájos esetlenségével egyensúlyoztak a székek között, kezükben világszép bokrétákkal. 

- Egyszerre vagyok boldog és szomorú, hiszen egy várva várt pillanat érkezett el az életemben, ugyanakkor egy szép, 8 éves időszak is lezárul a mai nappal - összegzi érzéseit Schneider Zsófia, aki az evangélikus gimnáziumba jár majd szeptembertől.

- Hogyan készültem a mára? Megvettük a ruhát, tegnap lepróbáltuk a ballagási menetrendet. Jön a nyár, az iskolaszünet, végre nem kell tanulni - mondja Ollári Milán, aki már magabiztosan a jövőbe tekint, leendő töri szakos andrássysként.

 

Galéria

 

További programok »

FEL