Egymillió a nyomravezetőnek

Vegyszereket loptak egy orosházi cég telephelyéről. A részvénytársaság díjat ajánlott fel annak, aki a bűncselekmény elkövetőjéről olyan információt hoz a rendőrség tudomására, amely alapján a gyanúsított azonosítható.

Az Orosházi Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen, aki április 10-én 15 óra 30 perc és 2016. április 11-én 7 óra közötti időben az Orosfarm Zrt. Orosháza, Tatársánc tanya 38. szám alatt lévő vegyszerraktárából különféle rovarölő és gombaölő, illetve növényvédő szereket tulajdonított el. A cég igazgatósági elnöke a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy azonosítása és elfogása érdekében nettó egymillió forintot ajánlott fel. A díjkitűzést 2016. október 15-ig tartja fenn. A felajánlott díj összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli, szükség esetén védelmére a kellő intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki az ismeretlen tettes kilétével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen az Orosházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán vagy tegyen bejelentést a 66/ 523-700-as telefonszámon, illetve az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.

Forrás: Police.hu

Megosztás:

Címke: , , ,