Egy másik autóra kiadott rendszámmal hoztak be külföldről egy autót

2019. október 9. 10:27 | behir

A rendőrök Békéscsaba közelében ellenőriztek egy autót, amelyen egy másik járműre kiadott francia rendszám volt. A kocsi vezetője és a rendszámot az autóra felszerelő férfi ellen is büntetőeljárás indult.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2019. október 8-án egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított két férfi ellen.

Egyikük a 44-es számú főúton személygépkocsival Békéscsaba felé tartott, amikor leállították a rendőrök. Az ellenőrzéskor kiderült, hogy az autót, amelyen egy másik járműre kiadott francia rendszám volt, külföldről hozták Magyarországra és még nem helyezték forgalomba.  A jelzést a férfi egyik ismerőse szerelte fel a kocsira.

A nyomozók mindkét férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

Forrás: police.hu

További programok »

Itthon

Téli madáretetés helyesen

Az elmúlt évszázadban kialakult gyakorlat szerint a madáretetés a fagyos, havas, ónos esős időszak, tehát a késő ősztől kora tavaszig tartó hónapok madárvédelmi tevékenysége. Hazánkban szerencsére nincs szükség az egész éves etetés gyakorlatának bevezetésére, ezért a költési időszak márciusi kezdetével fejezzük be a kert madarainak etetését. Ennek nemcsak elvi, de madárvédelmi oka is van.
08:21
FEL